TY - JOUR ID - 68095 TI - ارزیابی میزان رضایت گردشگران از محصول گردشگری با استفاده از مدل HOLSAT مطالعه موردی: استان ایلام JO - نشریه گردشگری شهری JA - JUT LA - fa SN - 2423-6926 AU - شوهانی, نادر AU - نیک سرشت, مهدی AU - تردست, زهرا AU - مقیمی, مهدی AD - استادیار جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور، ایران. AD - مربی جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور، ایران. AD - دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران مرکزی AD - استادیار گروه جرم شناسی، دانشگاه علوم انتظامی امین تهران Y1 - 2019 PY - 2019 VL - 5 IS - 4 SP - 87 EP - 104 KW - "رضایتمندی گردشگران" KW - "محصول گردشگری" KW - 'مدل HOLSAT" KW - "استان ایلام" DO - 10.22059/jut.2018.259899.498 N2 - افزایش روز‌افزون و گسترش گردشگری در مناطق مختلف دنیا سبب شده که، گردشگری به‌عنوان بزرگ‌ترین صنعت جهان معرفی گردد و توجه برنامه‌ریزان را به خود جلب کند و به یکی از فعالیت‌های اقتصادی که دارای پتانسیل بالا می‌باشد تبدیل شود که با نیروی قدرتمند خود سبب تغییرات در اقتصاد کشورها می‌شود. در این راستا رضایت گردشگران تأثیر بسیاری بر جهت‌گیری منافع اقتصادی آن دارد. از این رو پژوهش حاضر درصدد سنجش رضایت گردشگران از محصول گردشگری استان ایلام با استفاده از مدل HOLSAT است، برای این منظور از روش توصیفی- تحلیلی و پیمایشی بهره گرفته است. جامعه آماری پژوهش گردشگرانی هستند که به قصد گردشگری به استان ایلام سفر کرده‌اند. حجم نمونه 250 نفر از گردشگران هستند که به‌صورت تصافی ساده انتخاب شده‌‌اند. برای جمع‌آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه و برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از نرم‌افزار SPSS و Excel استفاده شده است. نتایج حاصل از سنجش رضایت گردشگران در مدل HOLSAT گویای سطوح متفاوت رضایت گردشگران از ابعاد محصول گردشگری است. به‌طوری‌که مولفه‌های ابعاد مورد بررسی جاذبه مقصد، دسترسی مقصد و تصویر از مقصد رضایت گردشگران از محصول گردشگری استان ایلام در روی سناریوی ( Win) و در بعضی از مولفه‌های ابعاد تسهیلات و هزینه‌های مقصد در روی سناریوی (Lose) قرار دارد. به‌طورکلی می‌توان نتیجه گرفت گردشگران تا حدود بسیاری از محصول گردشگری استان ایلام رضایت دارند. UR - https://jut.ut.ac.ir/article_68095.html L1 - https://jut.ut.ac.ir/article_68095_a86bc0423d5b39f9d5f22091edc721f0.pdf ER -